TERMENI ȘI CONDIȚII

Aplicatia Gourmet este proprietatea UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza aplicatia Gourmet, numita generic in continuare si aplicatia. Prin utilizarea acestei aplicatii esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.


1. Acces

Accesul si utilizarea aplicatiei Gourmet sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Descarcand aplicatia din magazinul Google Play sau Apple App Store sau Huawei App Gallery si utilizand aceasta aplicatie inseamna ca accepti automat termenii si conditiile stipulate mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor aplicatiei.

Prin termenul utilizator se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza si utilizeaza aceasta aplicatie. Gourmet este o aplicatie ce poate fi descarcata gratuit din Google Play sau Apple App Store sau Huawei App Gallery.

Pentru a obtine acces la aplicatie, si deci, la informatiile puse la dispozitie prin ea trebuie sa obtii acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet.

Scopul aplicatiei este:

  • de a facilita accesul persoanelor fizice la meniul in format digital al hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor partenere, prin scanarea unui cod QR
  • totodata de a da posibilitatea persoanelor juridice din domeniul HORECA sa dispuna de un meniu in format digital, usor de actualizat si mult mai la indemana clientilor acestora.

2. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Aplicatia NU poate fi copiata, reprodusa, transmisa, multiplicata, vanduta, fara acordul scris al UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL. In aplicatie ai accces liber sa vizualizezi informatii de interes, dar continutul aplicatiei: textul, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale existente in aplicatie ce apartin structurii tehnice, sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL.

Orice litigiu in legatura cu aceasta aplicatie este de competenta instantelor din Romania.

 

3. Reguli de utilizare

Nu sunt permise:

  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existente in aplicatie;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace in continutul si structura aplicatiei, de a sterge sau a modifica informatiile prezente in aplicatie;
  • incercarea de a scana, sonda sau testa vulnerabilitatea aplicatiei;
  • folosirea adreselor de e-mail publicate prin intermediul aplicatiei pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale sau pentru folosirea in orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mail in scopul solicitarii a unei informatii, din cele prezentate in aplicatie;
  • folosirea numerelor de telefon in mod abuziv, avand alt scop decat cel de a contacta un utilizator in legatura cu serviciul pe care il presteaza, este strict interzisa;
  • folosirea pozelor de profil a utilizatorilor sub orice modalitate, este strict interzisa.

Serviciile prezentate in aplicatie de utilizatori, relevanta informatiilor, calitatea lor si modul in care sunt prestate intra in responsabilitatea UTILIZATORULUI, ca prestator de servicii.

UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL nu isi asuma responsabilitatea sub nici o forma, pentru serviciile prezentate in aplicatie.

UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru modul in care sunt constituite ofertele din aplicatie, apartinand persoanelor juridice, nici pentru valabilitatea lor ori pentru modul in care pot beneficia utilizatorii aplicatiei de aceste oferte.

Utilizatorii aplicatiei au obligatia sa furnizeze date corecte si reale cu privire la serviciul pe care il presteaza si la o conduita civilizata.